112

Forældre dræbt i ulykke – børn på fem og ni år overlever

To børn, som sad på bagsædet af den ene af de to personbiler, der søndag aften var involveret i en dødsulykke ved Staby, overlever. Begge børnenes forældre blev dræbt i ulykken.

I alt tre personer mistede søndag aften livet, da to biler kørte frontalt sammen ved Staby tæt på Ulfborg. To børn på fem og ni år på bagsædet af familiens bil overlever sammenstødet.

– Den yngste har brækket en arm, lyder de meldinger, vi har fået fra Skejby, og den anden har brækket et ribben og har en sammenklappet lunge, udtaler vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jens Claumarch ifølge Avisen Danmark.

Efter ulykken blev børnene hastet til Aarhus Universitets Hospital, hvor de er indlagt og har pårørende omkring sig.

Under ulykken blev en 31-årig kvinde og en 34-årig mand dræbt i familiens bil. I den anden bil sad en 37-årig mand, der også blev dræbt.

Det ene af børnene er barn af den 31-årige nu afdøde kvinde og den nu afdøde 34-årige mand. Mens det andet af børnene kun er barn af den 31-årige kvinde.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at de forløbelige undersøgelser viser, at den 37-årige mand lavede en overhaling og kørte frontalt ind i familiens bil.

Kommentarer