Kultur

Skal din klub have HK MidtVest på trøjerne?

Afdelingsformand for HK MidtVest Inger Stranddorf. Pressefoto

HK MidtVest deler igen sponsorater ud til fem lokale sportsklubbers børne- og ungdomshold. Se, hvordan din klub søger om sponsorat.

Sponsoraterne er hver på 6000 kroner plus moms og skal gå til klubtøj, kampdragt eller lignende med HK MidtVests logo på. 

Så kender du en klub, der har brug for støtte, så del gerne muligheden for at søge sponsorstøtte hos HK MidtVest.

Klubber kan søge om sponsorat på hk.dk/sponsorat

Frist for ansøgning er fredag 20. september 2024 klokken 12.00.

Hvem kan søge?

Det er kun lokale sportsklubber eller -foreninger, der kan søge om sponsorat hos HK MidtVest. Det vil sige, at klubben skal have hjemme i HK MidtVests geografiske område, som er Herning, Ikast-Brande, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Struer, Lemvig, Viborg, Skive og Morsø Kommuner.

Der skal søges til et bestemt hold/gruppe, hvor alle deltagerne er under 18 år.

Og det er vigtigt, at ansøgeren fortæller, hvorfor netop dette hold skal have nyt klubtøj.

Vigtige omdrejningspunkter

– Sportsklubber og -foreninger er vigtige omdrejningspunkter for vores lokalsamfund. Børn og unge bruger meget tid og energi i klubberne, og forældrene, heriblandt mange af vores medlemmer, ligger et stort stykke frivilligt arbejde for fællesskabet. Til glæde for alle parter. Det vil vi gerne bakke op om, fortæller Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest.

– For HK MidtVest som lokal fagforening er det væsentligt at støtte de unge generationer og samtidig være med til at sikre aktive lokale samfund i det midt- og vestjyske. Vores unge mennesker skal jo gerne have lyst til at blive i landsdelen for at bo og arbejde, tilføjer hun.

Tidligere år er der delt sponsorater ud indenfor blandt andet volleyball, floorball, ropeskipping, BMX, padel, badminton, cricket, svømning, roning, tennis, cykling, ishockey, gymnastik, fodbold og håndbold.

Kommentarer